Cautare

1985 de rezultate pentru "stiri protv accidente rutiere in tudora" (3.39 secunde)
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... Bolile cerebrovasculare ucid de patru ori mai multi romani decat alti cetateni europeni si de sapte ori mai multi decat in SUA. AVC reprezinta o problema grava atat in tara noastra, cat si in restul lumii.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator: triunghiul rosu cu bulina neagra in interior.
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4. ... Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
La aceasta concluzie au ajuns nu numai miile de pensionari care vin cu jalba-n protap in fiecare luna la institutia condusa de fostul ofiter de artilerie Oscar Benes, ci si majoritatea reprezentantilor presei constantene care doar printr-un noroc chior pot accede la persoana mult prea ocupatului director al Casei Judetene de Pensii Constanta.
Consilierii locali din Navodari si primarul Tudorel Calapod au cazut ieri de acord asupra bugetului pe 2008 si au votat un proiect final realizat in forma dorita de majoritatea PSD-PNL.
Acest lucru reiese din datele centralizate de Institutia Prefectului, care arata ca 40 de primarii, printre care Adaseni, Braesti, Corlateni, Dersca, Gorbanesti, Hanesti, Ibanesti, Leorda, Radauti Prut, Sendriceni, Stefanesti si Tudora nu au avut aprobate proiecte europene.
In urma controlului realizat prin teledetectie de Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA), s-a constatat ca doar o mica parte dintre fermierii care au cerut sprijin financiar de la stat respecta Bunele conditii agricole si de mediu.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In ultima perioada a fost lansata in spatiul public necesitatea organizarii unei dezbateri publice pe tema infrastructurii din educatie, dar e bine de stiut ca sunt lucruri care se intampla chiar acum.
Mari intirzieri in cheltuirea banilor, sume alocate si neconsumate, proiecte aproape imposibil de verificat, sint aspecte reiesite dintr-un control efectuat de Inspectoratul pentru Concurenta la institutiile, agentii economici, asociatiile si fundatiile care au beneficiat de finantari externe.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Un copil de doi ani din comuna Tudora, judetul Botosani, este cautat de zeci de politisti, jandarmi, pompieri si voluntari.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Exact in dimineata zilei in care Adevarul a publicat stenograma audierii mele la comisia lui Dan Voiculescu", scrie Saftoiu. ... In dreapta eternul televizor, pe un canal de stiri. Stiri, stiri, stiri. In rest, splendoarea locului.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Telefonia mobila si internetul par sa devina o alternativa din ce in ce mai tentanta pentru mass media. Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor. In partenariat cu Orange, Telenews va fi deasemenea accesibila pe internet.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
google-analytics.com